وقت سفارت اسلوونی

تعیین وقت سفارت اسلوونی و ویزای کشور اسلوونی از جمله خدمات ماست. در این مطلب در مورد انواع وقت سفارت، ویزا و مدارک ویزای توریستی اسلوونی، مدارک ویزا تجاری اسلوونی  مدارک ویزا دانشجویی توضیحاتی داده شده است.

وقت سفارت اسلوونی

وقت سفارت اسلوونی

وقت سفارت اسلوونی

کشور اسلوونی عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اسلوونی کنترل می گردد.

اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اسلوونی را دارند الزامی است. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از 90 روز باشد.

کارگزاری اسلوونی همچنین مسئولیت صدور روادیدهای شنگِن برای سفر به جمهوری مالت را بر عهده دارد.

درخواست ویزا و یا اقامت فقط با  این شماره 86043219-86044395 تماس بگیرید.

مراحل گرفتن وقت سفارت اسلوونی:

تماس تلفنی با شماره09031991712 برای وقت سفارت اسلوونی

ارسال تصویر پاسپورت و عکس 4*3 برای وقت سفارت اسلوونی

دریافت وقت مصاحبه اسلوونی توسط ما

ارسال وقت تعیین شده برای شما

شما مسافرین محترمی که قصد سفر به کشور اسلوونی را دارید می توانید از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و در سریع ترین زمان ممکن، اقدام به اخذ وقت سفارت اسلوونی، نمایید. بدین منظور کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

  1. تماس با مجموعه ویزا پارت به شماره 09031991712 یا 86043219-86044395
  2. ارسال مدارک لازم از طریق تلگرام به شماره 09031991712
  3. تعیین وقت سفارت توسط ما
  4. واریز مبلغ تعیین شده توسط شما
  5. ارسال وقت سفارت کشور مربوطه توسط ما
ارسال مدارک به تلگرام
ارسال مدارک به تلگرام
ارسال سریع به تلگرام

انواع وقت سفارت اسلوونی:

1. وقت سفارت تجاری اسلوونی

اسلوونی یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. این 28 کشور اروپایی که واحد پول آن ها یورو است، شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است و حتی قوانین کار در کشورهای این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشورها، همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن و تابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند. بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت 3 هفته آگهی گردد.

در همین زمان، اگر هیچ داوطلبی از 28 کشور عضو این اتحادیه، جهت قبول این شغل اقدام نکرد، در این زمان، سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه، به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود با توجه به دشوار بودن این روند و با توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا، بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اسلوونی، اقدام جهت اخذ ویزای تجاری اسلوونی و راه یاقتن به خاک کشور اسلوونی و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای تجاری اسلوونی می باشد. لازم به ذکر است، افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اسلوونی می شوند، پس از حدودا چهار سال کار در اسلوونی و پرداخت مالیات به دولت اسلوونی، می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اسلوونی شوند.

معمولا بری اخذ هر نوع ویزایی یک سری مدارک متفاوت نیاز است. ولی در کل این مدارک اصلی ترین مدارکی هستند که باید برای گرفتن ویزای تجاری اسلوونی نیاز است.

مدارک لازم برای وقت سفارت تجاری اسلوونی:

  • اصل گذرنامه با ٣ ماه اعتبار از تاريخ انقضای مدت رواديد و داری حداقل ٢ صفحه خالی (امضاء شده).
  • دعوتنامه
  • ریزپرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • سایر مدارک
  • کپی بیمه

2. وقت سفارت دانشجویی اسلوونی

وقت سفارت اسلوونی

اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اسلوونی اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اسلوونی است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اسلوونی برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اسلوونی نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است. دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر و موم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.
دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثر موارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

وقت سفارت آلمان

مدارک لازم جهت وقت سفارت دانشجویی اسلوونی:

  • درخواست رواديد بايد شخصا ارائه شود. سفارت اسلوونی در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطور معمول 3 تا 4 ماه به طول می انجامد.
  • فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد (همراه با عکس)
  • گذرنامه با مدت اعتبار کافی(حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد)
  • فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه برای وقت سفارت اسلوونی
  • فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه برای وقت سفارت اسلوونی
  • ترجمه شناسنامه با تاييد وزارت امور خارجه و تاييد سفارت اسلوونی
  • تعهد نامه مالی که يا خود متقاضی در ايران يک حساب ريالی و يا ارزی به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 10000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد و به سفارت اسلوونی ارائه می دهد و يا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اسلوونی دارد.
  • پرينت گردش مالی سه ماه آخر حساب ريالی متقاضی در ايران
  • اصل و فتوکپی از پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه يا (Fachhochschul) در اسلوونی
  • گواهی عدم سوء پيشينه
  • ترجمه گواهی عدم سوء پيشينه با تاييد وزارت امور خارجه و تاييد سفارت اسلوونی

وقت سفارت فوری اسلوونی

قبل از این که ابتدا وقت خود را در سفارت اسلوونی یا یکی از سفارت های حوزه شینگن بگیرید باید به تاریخ دعوتنامه خود (چنانچه دارید) دقت نمائید و بعد وقت خود را اپلای کنید، اگر تاریخ دعوتنامه حدودا ۳ هفته دیگر باشد ممکن است سفارت به شما وقت ۲ ماه دیگه یا ۱ ماه دیگه بدهد که در این صورت دعوتنامه شما باطل خواهد شد چون به موقع وارد سفارت نشدید. در صورتی که شما از طرف یکی از بستگانتان در خارج از کشور تقاضای دعوتنامه می کنید حتما تاریخ سفر را ۲ ماه بعد از آن لحظه که دعوتنامه دست شما خواهد رسید انتخاب کنید.

مدارک لازم جهت وقت فوری سفارت اسلوونی:

  1. نام و نام خانوادگی
  2. شماره تلفن
  3. ایمیل شخصی
  4. عکس صفحه اول پاسپورت
  5. ارسال عکس 4*3برای وقت سفارت اسلوونی

3. وقت سفارت توریستی اسلوونی

وقت سفارت اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی به اشخاصی که قصد سفر تفریحی و بازدید و یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند تعلق می گیرد، ویزای توریستی اتریش دارای اعتبار 1 ماهه می باشد که متقاضی باید زودتر از تمام شدن انقضای ویزای خود اسلوونی را ترک کند.

برای اخذ ویزای اسلوونی، انجام مصاحبه و گرفتن وقت سفارت اسلوونی الزامی است.

وقت سفارت اسلوونی اولین قدم برای اخذ ویزای اسلوونی، پر کردن فرم شینگن است.

نکته: در صورتی که قصد سفر به اسلوونی بصورت خانوادگی را دارید میبایست برای تک تک افراد خانواده فرم های جداگانه پر شود.

وقت سفارت فرانسه

مراحل گرفتن وقت سفارت توریستی اسلوونی:

  • تماس تلفنی با  09031991712
  • ارسال تصویر پاسپورت و عکس4*3 برای گرفتن وقت سفارت اسلوونی
  • دریافت وقت مصاحبه اسلوونی توسط ما
  • واریز مبلغ توسط شما
  • ارسال وقت تعیین شده برای شما
  • گرفتن وقت سفارت اسلوونی با شماره 09031991712
  • برای مشاوره و اخذ ویزا شینگن با شماره 86043219 تماس حاصل نمایید.

مدارک مورد نیاز اخذ وقت سفارت اسلوونی:

ارسال صفحه اول پاسپورت و عکس 4*3 به شماره تلگرام 09031991712

وقت سفارت بلژیک

کشور اسلوونی

وقت سفارت اسلوونی

اسلوونی به عنوان یک کشور حتی 25 سال هم قدمت ندارد، اما قرن‌ها قلمرویی حائل بین ملت‌های بزرگتر بوده و توسط غریبه‌ها اداره می‌شده است. دیدن این کشور احساسی مانند این ایجاد می‌کند که تا حالا جایی نبودید اما با این حال آشنا نیز به نظر می‌رسد. در هیچ جای دیگر، تاریخ زنده غذا و نوشیدنی محلی، دو مورد از هیجان‌انگیزترین دلایل برای رفتن به یوگسلاوی سابق، به این اندازه برجسته نیست. غذا خوردن در اسلوونی تحت تاثیر ایتالیا و اتریش، مجارستان و کرواسی، حتی ترکیه و روسیه است.

در سال‌های اخیر، مصرف‌کنندگان از توکیو تا نیویورک به نوشیدنی‌های خوش طعم این کشور توجه ویژه‌ای نشان داده‌اند. در حومه شهر و در پایتخت لیوبلیانا، تولیدکنندگان نوشیدنی و سرآشپزها از آشپزخانه های سنتی به عنوان یک آزمایشگاه برای ایجاد یک فرهنگ غذایی در حال تحول اما اصیل استفاده می‌کنند. به همین دلیل است که وعده‌های غذایی در اینجا گاهی اوقات حتی بر روی کیفیت داستان‌های برادران گریم تاثیر گذاشته است.

جمهوری اسلوونی یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که پیش از این بخشی از کشور یوگسلاوی محسوب می‌شد. مساحت این کشور ۲۰،۲۷۳ کیلومتر مربع (۷۸۲۷ مایل مربع) است. این کشور با کشورهای ایتالیا، کرواسی، مجارستان و اتریش هم‌مرز است. پایتخت آن لیوبلیانا است. در این کشور بخشی از کوه‌های آلپ را می‌توان دید. بلندترین قله اسلوونی تریگلاف است که ارتفاعی حدود 2 هزار و 800 متر دارد. تقریبا نیمی از این کشور را جنگل پوشانده است. در این کشور حتی می‌توان بخش‌هایی از قدیمی‌ترین جنگل‌های جهان را یافت.

این کشور عضو اتخادیه اروپا و سازمان ملل متحد است. چند ماه پیش از آنکه عضو اتحادیه اروپا شود هم به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پیوست. این کشور تازه استقلال یافته که درسال 1991 از یوگسلاوی مستقل شد و کشوری با نام جمهوری اسلوونی تاسیس گردید و مساحتی حدود 20/273 کیلومتر مربع از قاره اروپا را به خود اختصاص داده است. اسلوونی همسایه و هم مرز کشورهایی همچون اتریش در شمال و ایتالیا درغرب و همچنین کرواسی در جنوب و مجارستان در شرق است.

بزرگترین شهر اسلوونی را لیوبلیانا می توان نام برد که پایخت کشور هم نیز هست، و تحت ریاست دانیلو تورک و نخست وزیرش بوروت پاهور قرار دارد. اسلوونی تا سال ۱۹۹۱ بخشی از کشور یوگسلاوی بود و سپس به یک کشور مستقل تبدیل شد. این کشور از شمال با اتریش، از غرب با ایتالیا، از شمال شرق با مجارستان و از جنوب شرق با کرواسی هم‌مرز است. اسلوونی یکی از کشورهای اتحادیه اروپا محسوب میشود که در مرکز قاره سبز واقع شده است. آب‌ و هوای اسلوونی در سواحل، مدیترانه‌ای است. همچنین در آنجا آب‌وهوای اقلیمی دیده می‌شود، تابستان‌های گرم و داغ درحالی‌که فلات‌ها و دره‌ها آب‌وهوای سردتر دارد.

اقتصاد در اسلوونی

اسلوونی با سطح زندگی نزدیک به کشورهای اروپای غربی، صنعتی‌ترین و از نظر اقتصادی توسعه یافته‌ترین بخش یوگسلاوی بود. صنایع شامل آهن و فولاد، نساجی و استخراج زغال سنگ است. پرورش دام و کشت علوفه از ویژگیهای بخش کشاورزی است.

صادرات این کشور شامل ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی و غذا است. محصولات وارداتی این کشور شامل ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی، سوخت و مواد روغنی و غذا است. واحد پول اسلوونی یورو می باشد که یکی از معتبرترین واحدهای پولی در جهان می باشد.

سیاست در اسلوونی

رئیس حکومت در اسلوونی رئیس‌جمهور است که برای دوره‌ای پنج ساله با رای مردم انتخاب می‌شود. رئیس دولت آن نخست وزیر است که توسط مجلس انتخاب می‌شود.

اسلوونی دو مجلس دارد: مجلس ملی و شورای ملی. مجلس ملی 90 کرسی دارد و نمایندگانش با رای مردم انتخاب می‌شوند. شورای ملی 40 کرسی دارد که نمایندگان گروه‌های اقتصادی، اجتماعی و متخصصان در آن حضور دارند.

ارتباطات در اسلوونی

پس از استقلال این کشور از یوگسلاوی در سال ۱۹۹۱ رسانه‌ها در آن به سرعت رشد کردند. اصلی‌ترین روزنامه آن در اختیار بخش خصوصی است. شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی آن هم هم در اختیار بخش دولتی است و هم بخش خصوصی.

اسلوونی یکی از کشورهای کم جمعیت جهان است و حدود دومیلیون و پانصدو پنجاه هزار نفر در آن زندگی می کنند و رتبه 143جهان را از لحاظ جمعیت به خود اختصاص داده است، اما از طرفی عدم میل خانواده ها برای بچه دار شدن و مهاجرت جوانان به سایر کشورهای اروپایی باعث بوجود آمدن رشد منفی 0/8%جمعیت در اسلوونی شده است.

هزینه زندگی در اسلوونی

اسلوونی در بین کشورهای اروپایی دیگر کشوری ارزان محسوب می شود و هزینه در این کشور پایین تر است. اگر شما به عنوان یک دانشجو در اسلونی اقامت داشته باشید، هزینه زندگی شما ماهیانه بین 400 تا 700 یورو است که شامل هزینه مسکن،خوراک،حمل و نقل ،و…می شود. این اختلاف قیمت بستگی به نوع زندگی دانشجو و شرایط زندگی او دارد.

دین و قوم مردم اسلوونی

مردم اسلونی از چندین قوم تشکیل شده اند که بیشتر آن ها اسلوونیایی (83/06% ) هست. و بقیه آن ها هم از قوم صرب ها،کروات ها، بوسنیایی ها و… تشکیل شده اند. دین بیشتر مردم اسلونی مسیحی است به طوری کاتولیک ها 57/8% ، ارتودکس2/3% و پروتستان حدود 1% که هر سه شاخه ای از دین مسیحیت هستند. عده ای هم در این کشور مسلمان هستند و دین آن ها اسلام است(2/4% ).

اما گروهی خداناباور یا به اصطلاح (آتئیست) نیز که حدود 10/1%هستند در اسلونی زندگی می کنند. با وجود گوناگونی قومی و دین ها مردم این کشور با آرامش و در صلح کنار یکدیگر زندگی می کنند.

مردم اسلوونی

جمعیت اسلوونی دو میلیون و ۹ هزار و ۲۴۵ نفر است که میانگین سنی آنها ۴۱ سال است. نرخ رشد جمعیت در این کشور اروپایی منفی است. امید به زندگی در این کشور برای زنان ۴۷/۸۰سال و برای مردان ۸۴/۷۲سال است.

اسلوونی‌ها ۱/۳۸ درصد، صرب‌ها دو درصد، کروات‌ها ۸/۱ درصد، بوسنیایی‌ها ۱/۱درصد و بقیه قومیت‌ها ۱۲ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند. ۵۷/۸ درصد مردم آن مسیحی کاتولیک، ۴/۲درصد مسلمان، ۳/۲ درصد ارتودوکس هستند و ۰/۹درصد به بقیه فرقه‌های مسیحیت اعتقاد دارند.

بیشتر جمعیت اسلوونی به زبان اسلوونیایی صحبت می‌کنند که زبان بومی آن‌ها است. به همین دلیل بهتر است این زبان را یاد بگیرید. برخی از افراد به زبان‌های مجاری، ایتالیایی و حتی آلمانی صحبت می‌کنند.

بدانید که در کدام منطقه اسلوونی قرار دارید. در سواحل کرواسی کسی آلمانی صحبت نمی‌کند. در بیشتر رستوران‌ها منوهای چندزبانه وجود دارد و یا اینکه چندین منو به زبان‌های مختلف ارائه می‌دهند.

غذا در اسلوونی

اسلوونی کشوری با تنوع غذایی بالاست که مقصد مناسبی برای کسب این تجربه است. غذا خوردن در اسلوونی تحت تاثیر ایتالیا و اتریش، مجارستان و کرواسی، حتی ترکیه و روسیه است. و در سال‌های اخیر، مصرف‌کنندگان از توکیو تا نیویورک به نوشیدنی‌های خوش طعم این کشور توجه خاصی نشان داده‌اند.

در سراسر این کشور باغ‌های انگور وجود دارند. نوشیدنی محلی، که بوی رز و چایی دارد، سرو می شود که قدمت این نوشیدنی به دوران رم باستان می‌رسد. شاید تا به حال نوشیدنی از این بهتر و لذت‌بخش‌تر، میل نکرده باشید. اگر به این کشور سفر کنید، حریصانه دسری را میل می کنید که از گلابی زمستانی پخته شده و در نوشابه همراه با شاه بلوط درست شده باشد.

در حومه شهر و در پایتخت لیوبلیانا، تولیدکنندگان نوشیدنی و سرآشپزها از آشپزخانه های سنتی به عنوان یک آزمایشگاه برای ایجاد یک فرهنگ غذایی در حال تحول اما اصیل استفاده می‌کنند.

اسلوونی یکی از معدود مکان‌هایی در اروپاست که در آن خوردن خرس قانونی است. از بهترین غذاهای عجیب و غریب بومی‌ها، گوشت پنجه خرس است که چند روز متوالی در نوعی سوپ پخته می‌شود. گوشت بد بویی که به طور غیرمنتظره‌‌ای ترد و لذیذ است.

از به یاد ماندنی‌ترین ناهارها،mlinci است. یک نوع پاستا خانگی که بر روی یک اجاق چدنی با کلم بروکلی و سینه اردک دودی کباب می شود.

وقت سفارت اسلوونی

جغرافیای کشور اسلوونی

بخش اعظم اسلوونی متشکل از کوهستانها است از جمله کوههای آلپ، کاراوانکن و آلپ جولیای. در شرق تپه‌ها در مجاورت دره دراوا جای دارد؛ در غرب، اسلوونی ساحل بسیار کوتاهی به دریای آدریاتیک دارد.

شاید بتوان رودخانه ی سوکا (Soca)، را که از جایی در همان نزدیکی منشا می گیرد، بی نظیرترین جاذبه ی گردشگری این منطقه دانست که بیش از هر چیز دیگر به خاطر آب های فیروزه ای رنگش شهرت یافته است. در واقع به خاطر همین خصوصیت است که افراد محلی و گردشگران به آن نام دیگری نیز بخشیده اند، زمرّد زیبا که واقعا برازنده ی این شگفتی طبیعت است.

در تمام طول سال می توان به این نقطه سفر کرد. می توان اوقات گرم سال را با کایاک و کانو سواری گذراند و حتی سری به پیست های اسکی زده و از فعالیت های ورزشی متنوع لذت برد.

جاذبه های گردشگری اسلوونی

در اسلوونی جاذبه‌های گردشگری مختلفی وجود دارد. که تعدادی را در زیر نام بیان کرده ایم:

  1. از موزه ملی اسلوونی دیدن کنید. این موزه که در شهر لیوبلیانا، و ورودی خیابان Muzejka قرار گرفته، بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین موزه کشور است که در سال ۱۸۲۱ افتتاح شده است. در سال ۱۸۸۸ ساختمان موزه در خیابان موزه ساخته شد. در این موزه کلکسیون آثار باستانی متعلق به عصر حجر و آثار مدرن قرار گرفته است: ساختمان جدید آن در خیابان Maistrova واقع شده و آثار هنری اسلوونی را به نمایش می‌گذارد. در این موزه آثار قرن ۱۴ تا به امروز به معرض نمایش در می‌آید.
  2. از لیوبلیانا دیدن کنید. در این شهر ساختمان‌هایی وجود دارد که در دوران سیطره مجارستان و اتریش بر اسلوونی ساخته شده بودند. در این منطقه گردشگر زیادی وجود ندارد و از سایر پایتخت‌های اروپایی ارزان‌تر است.
  3. از جاذبه‌های دیدنی ساوینجا (Savinja) و دره سالک (Salek) دیدن کنید. این جاذبه‌ها عبارت‌اند از پارک دیدنی لوگار (Logar) با آبشار رینکا، جاده پانورامیک سولکاوا (که نمای زیبایی آلپ را به نمایش می‌گذارد)، کلیسای سنت موهار (St Mohor) و St. Fortunatus، غار Snezna jama (مهم‌ترین غار تفریحی) و موزه زغال‌سنگ که سه برکه دارد.
  4. به کوه‌های آلپ جولیان یا ساوینجا بروید. این کوه‌ها برای اسکی، دوچرخه‌سواری در کوهستان، قایقرانی و گشت‌وگذار عالی هستند.
  5. از غارهای جنوب اسلوونی دیدن کنید.
  6. از دامنه‌های آلپ در Bled و دریاچه آن دیدن کنید. در غارهای این منطقه استالاکتات و استالاگمیت وجود دارد و در آنجا می‌توانید نقاشی‌های کنده شده از اولین گردشگرهای سال‌های ۱۲۱۳ را مشاهده کنید.
  7. از دره ساوینجا و سالک دیدن کنید. در این منطقه چندین شهر وجود دارد که ارزش دیدن را دارند.
  8. سولکاوا – در دره‌های عمیق رودخانه ساینجا. این مکان در سال ۲۰۰۹ جایزه برترین مقصد گردشگری اسلوونی را دریافت نمود. این مکان برای افرادی که می‌خواهند از طبیعت لذت ببرند، در کوه‌های زیبا پیاده‌روی کنند و از غذاهای محلی منطقه لذت ببرند، بهترین انتخاب است.
  9. حتماً از جاده پانورامیک سولکاوا با مناظر کوه‌های آلپ و پارک‌ها (لوگار، Matkov kot و Robanov kot) دیدن کنید. در اینجا بیش از ۱۰۰ جاذبه طبیعی وجود دارد.
  10. Gornji Grad– بخشی از اتحادیه اروپا. این منطقه در انتهای فلات Menini قرار گرفته و سالانه گردشگران بسیاری به آنجا می‌روند تا از کلیسای سنت موهار و St. Fortunatus که بزرگ‌ترین ساختمان‌های قدیمی اسلوونی هستند دیدن کنند.
  11. Luce– بخشی از اتحادیه اروپا. دره‌ای در دامنه آلپ و بهترین مکان برای گردش و کوه‌نوردی گردشگران. یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری این منطقه غار Snezna jama در پایین کوه Raduha است. علاوه بر این می‌توانید به Najarze رفته و از قصر Vrbovec و صومعه فرانسیسکن (Franciscan) دیدن کنید. حتماً باید از این مکان دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *